Navigate / search

Opleidingen

Praktijktrainingen Oost verzorgt opleidingen voor de praktijk. Professionals uit de praktijk helpen je om zelf de kennis op te doen van allerlei onderwerpen.
Ze kennen de markt en de praktijk en hierdoor zijn de opleidingen praktijkgericht.

Door de uitgekiende leerstof wordt je niet vermoeid met details die niet van belang zijn, maar duik je meteen diep in de materie. Hierdoor vul je niet alleen je hoofd met kennis, maar leer je iets waar je wat mee kunt.
De cursus webshop beheer bijvoorbeeld helpt je niet alleen met het opzetten van een webshop, maar leert je ook waarop je moet letten bij het beheer ervan. En aan het eind van de cursus beschik je over een webshop die je meteen kunt gebruiken.
Je hebt de beschikking over een digitale leeromgeving met hosting voor je shop. En als je wilt kun je die omgeving gewoon overnemen als de cursus is afgelopen. Simpel en duidelijk!
Tijdens de cursus beschik je over de mogelijkheid om te chatten met je leraren of gebruik te maken van het forum, zodat je ook thuis niet vastloopt met je lesstof.

 • Arabisch leren lezen en schrijven in 1 maand

  Arabisch lezen en schrijven

  Arabisch is een wereldtaal die door zo’n 300 miljoen mensen wordt gesproken. Het Midden-Oosten staat volop in de belangstelling. Daarom start Praktijk Opleiding Oost met een korte cursus van 4 avonden om te leren lezen en schrijven in het Arabisch.

  Aan het eind van de cursus ben je in staat om Arabische teksten te lezen en heb je een kleine woordenschat opgebouwd. Natuurlijk is er veel meer nodig om vloeiend Arabisch te kunnen spreken, maar dit is met ... Lees meer

 • WordPress cursus Apeldoorn groot succes

  Wordpress cursus Apeldoorn

  In de maand november heeft een groep van 9 cursisten weer de nodige Wordpress kennis opgedaan. In 3 avonden hebben de studenten genoeg kennis opgedaan van Wordpress om hun eigen site op te zetten.

  Wordpress cursus leraarIn 3 avonden hebben de studenten genoeg kennis opgedaan van Wordpress om hun eigen site op te zetten. De reacties waren positief:

  Zelf een Website maken, met WordPress. Dan is ... Lees meer
 • Woocommerce

  Woocommerce voor webwinkel-starters

  Bij Praktijk Opleidingen Oost zijn wij sinds kort ook gestart met het geven van opleidingen voor Woocommerce.

  Woocommerce is een uitbreiding van Wordpress en biedt gebruikers de mogelijkheid om een webshop op te zetten, tickets en toegangsbewijzen te gaan verkopen op een concert, of wellicht zelfs abonnementen.

  Woocommerce is geschikt voor de kleinere ondernemer of particulier die van zijn zolder een eigen marktplaats wil opzetten. Net als bijvoorbeeld Magento is Wordpress een Open Source oplossing (gratis). Kosten voor domeinnaam en ... Lees meer

 • Cursus WordPress PTO cursus Wordpress

  Wordpress voor webmasters

  Heb je een bestuursfunctie binnen een stichting of vereniging? Of ben je aangesteld om de website te gaan beheren van die vereniging of stichting? En heeft die vereniging, stichting of club geen website, of moet deze vernieuwd worden? Of wel een website maar die niemand beheren of aanpassen kan? De oplossing is dan de keuze voor Wordpress. Er zijn ook andere paketten die je zou kunnen inzetten, maar deze bieden vaak niet dezelfde of betere functionaliteit. Wordpress is ... Lees meer

 • Magento training inclusief eigen shop Logo Magento

  Magento voor shopowners

  Magento is al jaren het favoriete platform voor webshops. Hoewel het een wat complexer pakket is als Wordpress is heeft het veel voordelen. Het is erg compleet. Je kunt er bijvoorbeeld samengestelde artikelen of gegroepeerde artikelen mee aanbieden. Door het installeren van plugins kun je eenvoudig de functionaliteit van je shop vergroten. En wat natuurlijk heel mooi is, Magento is zogenaamde Opensource software, wat betekent dat het gratis te downloaden en te gebruiken is. Niet voor niets wordt ... Lees meer