Navigate / search

Magento training inclusief eigen shop

Magento voor shopowners

Magento is al jaren het favoriete platform voor webshops. Hoewel het een wat complexer pakket is als WordPress is heeft het veel voordelen. Het is erg compleet. Je kunt er bijvoorbeeld samengestelde artikelen of gegroepeerde artikelen mee aanbieden. Door het installeren van plugins kun je eenvoudig de functionaliteit van je shop vergroten. En wat natuurlijk heel mooi is, Magento is zogenaamde Opensource software, wat betekent dat het gratis te downloaden en te gebruiken is. Niet voor niets wordt Magento dus ook door veel (grote) bedrijven( gezien als het ideale webshop platform.

Voorbeelden Magento:
Bjorn Borg http://www.bjornborg.com/us/
Coca Cola https://buy.shareacoke.com/
Ford https://accessories.ford.com/
Olympus http://www.getolympus.com/
Christian Louboutin http://us.christianlouboutin.com/ot_en/
Nike http://www.nike.com/au/en_gb/

Uniek aan de cursus Magento bij Praktijktrainingen Oost is dat je niet alleen leert hoe Magento werkt, maar aan het eind van de cursus beschik je over een werkende shop waarmee je direct kunt gaan verkopen!

In de cursus leer je onder andere:

  • Wat is Magento? Installatie en configuratie van Magento. Account aanmaken op magentocommerce.com
  • De techniek: hoe kies ik mijn hosting of VPS?
  • De werking van extensies om je shop uit te breiden
  • Betaalmodules
  • Hoe installeer en configureer ik een thema
  • SEO voor webshops: hoe zorg ik ervoor dat mijn shop gevonden wordt.
  • Het aanmaken van producten –> samengestelde producten, configureerbare producten, etc.
  • Beveiliging van je shop
  • Transactionele mails instellen

Vooropleiding

In principe is geen specifieke vooropleiding vereist, maar het is wel handig als je wat affiniteit hebt met webshops en content management systemen.

Volg nu een spoedcursus

Vanaf 9 november is er een speciale spoedcursus Magento. In plaats van 5 avonden, gebruiken we nu 3 avonden om de stof te behandelen. Het tempo ligt wat hoger en om snel van start te gaan krijg je meteen al een werkende installatie tot je beschikking. Uiteraard heb je nu ook weer de mogelijkheid om je eigen shop te houden! Leuk als je nog voor de maand december live wilt met je webshop.

Na de cursus meteen je eigen webshop

Onze cursussen zijn gericht op de praktijk. Je installeert en configureert niet alleen je eigen webshop, maar als je wilt kun je de shop ook gewoon gebruiken om te gaan verkopen. Dat noemen wij praktijkgerichte training. Tijdens de training krijg je de beschikking over je eigen webruimte op een VPS. Aan het eind van de cursus beschik je over een volledige werkende webshop die je mag houden. Het enige wat wij hiervoor vragen is dat je zelf voor de hosting gaat zorgen. Indien gewenst kun je beschikking krijgen over je eigen VPS om de webshop te hosten. Geef op je inschrijfformulier even aan wat je wensen zijn.

Magento

Kosten van de opleiding:

Avondopleiding: Eur.695,=
Dagopleiding: Eur.795,=

Duur van de opleiding:

Dagopleiding: 3 dagen | 9,16,23 april. Mocht je van deze data af willen wijken, dan kan dat ook! Neem hiervoor contact met ons op

Inschrijven